Az igazi Bőség vonzása

Szerző: Gergő  //  Kategória: Bőség, Pénz, Vonzás törvénye

Ha bárkit megkérdezel, valószínűleg nem a legkellemesebb élményei közé tartozik a postai sorban állás és a csekkek befizetésének rituáléja… Függetlenül attól, hogy ez tényleg megtörténik-e, vagy csak egy sms-t kap arról, hogy az elektromos művek ennyit-meg-annyit leemelt a számlájáról. Hiszen keményen megdolgozott azért a pénzért, és most csak nézi, ahogy olvad a bankszámlájának egyenlege…

Elárulok egy nagy “titkot”: ha rosszul érzed magad amiatt, hogy pénzt kell kiadnod, az egyáltalán nem fog segíteni Neked, hogy Bőséget vonzz magadhoz. A domináns rezgésed ekkor a pénz elvesztéséről fog szólni - tehát azt javaslom, inkább keressünk valami olyan gondolatmenetet, ami alapján pozitívan tudod szemlélni a dolgokat!Először is, érezheted magad jól azért, mert egyáltalán ki tudod fizetni az adott számlát. (Sokkal rosszabb lenne, ha nem tudnád…) És legalább kipipálod az adott tételt, nem tartozol már ezzel az összeggel.

Gondolj azokra a jó dolgokra, amit a pénzeddel fognak csinálni:
Az elektromos művekben dolgozó embereket kifizetik. De ne a nagyágyúkra gondolj a csúcson, akikre amúgy is úgy gondolsz, hogy milyen szemtelenül sok pénzt keresnek…
Gondolj a nőre, aki titkárnőként dolgozik ott, vagy az egyszerű karbantartóra, aki az éjjeli ügyeletben az ágyból kipattanva javítja a transzformátort a rossz időben… Ezek az emberek a fizetésüket arra fogják felhasználni, hogy ételt vegyenek a családjuknak és hogy ők is befizethessék a számláikat. Aztán a maradékot elkölthetik a helyi étteremben a sarkon, így az ottani pincér is kaphat fizetést, hogy megvehesse azokat a dolgokat, amikre szüksége van.

Lásd az egész körforgást! Lásd mindazt a jót, ami az általad kiadott pénzből valósul meg, és így Te is többet kaphatsz! Mi történne azzal a sejttel a szervezetedben, aki elkezd saját magának tápanyagot felhalmozni, de nem végez hasznos munkát szervezeted számára?

Gondolkodj és érezz pozitívan a pénzed elköltésével kapcsolatban, így sokkal inkább fogod magadhoz vonzani az igazi Bőséget!

Küldd el a cikket barátodnak:

Neved:
Email címed:
Barátod neve:
Barátod email címe:
Küldd el barátodnak, ismerősödnek!

4 válasz erre: “Az igazi Bőség vonzása”

 1. Éva azt mondja:

  Így van, én pl. rettentően hálás szoktam lenni, ha valamit meg tudok venni magamnak, gyakorlatilag minden egyes alkalommal amikor kinyitom a pénztárcámat vagy előveszem a bankkártyámat, már automatikusan hálát érzek azért, hogy ezt megtehetem. Kellett hozzá egy kis gyakorlás, tehát egy darabig emlékeztetnem kellett magam arra, hogy itt az alkalom a hálaérzés gyakorlására, de aránylag hamar rögződött…

 2. csibecsics azt mondja:

  Erről az oldalról még nem közelítettem még meg a témát.Ki fogom próbálni.Ibolya

 3. jooo azt mondja:

  Szintén erre szoktam gondolni. Pl. Úgy ,hogy arra gondolok, milyen jó hogy van rá pénzem, megvehetem. Vagy ahogy fentebb írtátok: -De jó hogy kifizettem és milyen jó hogy erre is telik nekem. Mennyire jó hogy kifizethettem ezt is, mert volt miből.
  Ez jó érzés…

 4. Bözse azt mondja:

  Minden alkalommal amikor vásárolok valamit,megköszönöm, ha olyat veszek,hogy lotto,akkor azzal küldöm játékba,hogy megsokszorozva térjetek vissza hozzám. Alkalmazom a titok c. könyvben olvasottakat,magamnak összeállitva, személyre szabva.

Szólj hozzá!

Be kell jelentkezz, hogy hozzá tudj szólni.